niels-bugge-logo

facebooklinkedin

Murerfirma Niels Bugge ApS arbejder primært med murer- og beton-arbejde inden for private, offentlige og erhverv. Firmaet beskæftiger ca. 20 medarbejder. Geografisk arbejder vi primært i Randers Kommune, men vi kommer over hele Østjylland.

Murerfirma Niels Bugge ApS udfører alle former for murer- og beton-arbejde, hvad enten det er som Total-, Hoved-, og Fag-entreprise. Mindre renoveringer og småreparationer er også en stor del af dagligdagen. Kort sagt intet arbejde er for stort og intet er for småt. Murerfirma Niels Bugge ApS ligger stor vægt på høj kvalitet til aftalt pris og tid, og alle vore opgaver har  højeste prioritet. 

Firmaets baggrund:

Murerfirma Niels Bugge ApS er startet murermester Niels Bugge i 1970, som drev firmaet fra privaten i det sydlige Randers. Den primære beskæftigelse var på daværende tidspunkt villabyggeri. Firmaet voksede stille og roligt og aktiviteterne udviklede sig til at omhandle alle former for murer- og beton-arbede, inden for privat-, erhverv-, og offentlig- byggeri.

Murerfirma Niels Bugge ApS tog endnu et stort spring i 1999, da firmaet overtog Murer- og Entreprenørfirma Bertel Mikkelsen A/S. Murerfirma Niels Bugge flyttede hermed aktiviteterne fra privaten til dens nuværende adresse Kertemindevej 66 i Randers SV

I forbindelse med Knud Ø. Pedersen udtræden af firmaet i 2012, blev Niels Bugges søn, Jakob Bugge, ny medejer af firmaet. Jakob er uddannet bygningsstruktør, og autoriseret kloakmester, og varetager i dag den daglige drift af Murerfirma Niels Bugge sammen med Niels Bugge.