niels-bugge-logo

linkedin

Murerfirma Niels Bugge ApS arbejder primært med murer- og betonarbejde inden for private, offentlige og erhverv. Firmaet beskæftiger ca. 20 medarbejdere. Geografisk arbejder vi primært i Randers Kommune, men vi kommer over hele Østjylland.

Murerfirma Niels Bugge ApS udfører alle former for murer- og betonarbejde, hvad enten det er som Total-, Hoved-, og Fag-entreprise. Mindre renoveringer og småreparationer er også en stor del af dagligdagen. Kort sagt intet arbejde er for stort og intet er for småt. Murerfirma Niels Bugge ApS ligger stor vægt på høj kvalitet til aftalt pris og tid, og alle vore opgaver har højeste prioritet. 

Firmaets baggrund:

Murerfirma Niels Bugge ApS er startet af murermester Niels Bugge i 1970, som drev firmaet fra privaten i det sydlige Randers. Den primære beskæftigelse var på daværende tidspunkt villabyggeri. Firmaet voksede stille og roligt og aktiviteterne udviklede sig til at omhandle alle former for murer- og betonarbede, inden for privat-, erhverv-, og offentlig- byggeri.

Murerfirma Niels Bugge ApS tog endnu et stort spring i 1999, da firmaet overtog Murer- og Entreprenørfirma Bertel Mikkelsen A/S. Murerfirma Niels Bugge flyttede hermed aktiviteterne fra privaten til dens nuværende adresse Kertemindevej 66 i Randers SV

I 2015 overtog Niels Bugges søn, Jakob Bugge, aktiviteterne i firmaet. Jakob er uddannet bygningsstruktør, og autoriseret kloakmester, og varetager den daglige drift af Murerfirma Niels Bugge ApS.